Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye Haber YGS

Bu haber kez okundu.

MEHMET AYAN RADYO ESENLER'DE ÖZİL’İ DEĞERLENDİRDİ

Radyo Esenler yeni yayın döneminde birçok önemli ismi kadrosuna kattı. Bunlardan bir tanesi de usta radyocu Mehmet Ayan. Onlarca ulusal radyo ve televizyonda spor yorumculuğu yapan Ayan, her çarşamba Radyo Esenler'de spor dünyasının nabzını tutuyor.

Usta radyocu Mehmet Ayan, her çarşamba saat 13:00'da "Spor Saati" programında spor dünyasının önemli ve sıcak gelişmelerini değerlendiriyor. Spor haberlerinin ve röportajlarının okunduğu ve analizlerinin yapıldığı Spor Saati, Mehmet Ayan farkıyla Radyo Esenler'de. Senelerce birçok radyo ve televizyon kanalında spor yorumculuğu yapan Mehmet Ayan halihazırda da Lig Radyo Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürütüyor.

OZAN İLE MESUT EFSANELEŞEBİLİR

Türkiye Süper Ligi ile beraber Avrupa ligini de yorumlayan Mehmet Ayan ve ekibi, bu hafta İngiltere Premier Ligi’ni değerlendirdi. Spor Saati'nde Leicester City'nin maç fazlasıyla lider olması ve M. United'ın artan takım performansı konuşuldu. Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferine de değinen Ayan,  "Türkiye ve Fenerbahçe'nin tanıtımı için Mesut çok önemli bir isim. Henüz 32 yaşında, minimum üç sene daha oynayabilir ve Fenerbahçe'de bir efsaneye dönüşebilir. Ayrıca Ozan Tufan da göz ardı edilmemeli. Mesut ile beraber Ozan Tufan inanılmaz işlere imza atabilirler" dedi.   

FARKLI SESLER FARKLI FİKİRLER

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde yayın hayatına başlayan Radyo Esenler, “Yunus Emre Kültür Sanat Sezonu” kapsamında hayata geçirdiği yeni yayın programıyla dinleyenlerine farklı bir ses ve fikir lezzeti sunuyor. Ayrıca her hafta dünya ve Türk müziğinin yanı sıra edebiyat ve spor programları da “radyoesenler.com” adresi üzerinden dinlenebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183