Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber haberler

Bu haber kez okundu.

Maltepe’de giysi kumbaraları yenileniyor

Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, vatandaştan gelen talepler ve yaşanan hırsızlıklara karşı giysi kumbaralarını yeniledi. Artık daha dayanıklı, güvenilir ve kullanımı kolay olan kumbaralar ilçe genelindeki noktalara yerleştirilmeye başladı. Şu ana kadar 70 kumbaranın yerleştirildiği çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki 148 kumbaranın tamamı yenilenecek. Eskiden sarı renkli olan kumbaralar artık mavi renk olurken, vatandaşlar kumbaraların değiştirilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

HIRSIZLIĞA KARŞI DENETLENECEK

Yerleştirilen kumbaralar daha sonra hırsızlık faaliyetlerine karşı da denetlenecek. Ayrıca yetkililer vatandaşların talepte bulunması dâhilinde yerinde inceleme yaparak uygun gördükleri yerlere giysi kumbaralarını yerleştirecek. Kullanılmış giysi kumbaralarında toplanan giysi ve ürünler, ihtiyaç sahiplerine belediye eliyle dağıtılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183