Öne Çıkanlar ibb İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu haberler gelecek

Bu haber kez okundu.

Kılıçdaroğlu  HDP savunuculuğuna soyundu!.

Fikret Bila ile Mehmet Tezkan'ın sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında, Demirtaş'ın Kandil'deki fotoğraflarını unutarak, "Bir siyasetçiyi niye hapse atarsınız? Farklı düşünüyor diye" ifadelerini kullandı.

DEMİRTAŞ'IN KANDİL FOTOĞRAFLARINI GÖRMEZDEN GELDİ!

Türkiye'nin en büyük sorunu olan teröre çanak tutan HDP'li Demirtaş'ın hapiste olmasının doğru olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Selahattin Demirtaş niye hapiste? Bir siyasetçiyi niye hapse atarsınız? Farklı düşünüyor diye. İnsan düşüncesinden dolayı 21. yüzyılda hapse mi atılır Allah aşkına? Bu doğru değildir. Serbest bırakılması lazım. Bir mahkeme tutuklanmasını kaldırdı, hemen diğer mahkemeden tekrar tutuklandı." şeklinde konuştu.


SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarına sosyal medya üzerinden tepki çekti. Vatandaşlar, Kılıçdaroğlu'nun farklı düşünce diye lanse ettiği şeyin terörizm ve ülkeyi bölmeye teşebbüs olduğunu belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183