Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Kartaltepe’de spor coşkusu

1992 yılından beri faaliyetini sürdüren Kartaltepe Spor Kulübü, geleceğe yatırım anlamında önemli bir organizasyona imza attı. Her sene düzenlenen ücretsiz spor okulları açılış töreni Kartaltepe Spor Tesisleri’nde gerçekleşti.

Program saygı duruşu ve İstiklal marşı okunması ile başladı. Sporcu çocuklar 10. Yıl Marşı eşliğinde elerindeki Türk bayrakları ilegerçekleştirdiği yürüyüşün ardından sezonun ilk antrenmanını yaptı. Sporcular antrenmanın ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.   

“AMACIMIZ YETENEKLİ ÇOCUKLARIMIZIN MÜCADELE ETMESİNİ SAĞLAMAK”

Kartaltepe Spor Kulübü Başkanı Ataner Orkunoğlu, bu tarz organizasyonları her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiklerini söylerken, Bakırköy Belediyesi’nin spor salonlarını iki saat süre sınırıyla tahsis etmesinden yakındı. Orkunoğlu,“Çocuklarımız pandemi döneminde evlerine kapandılar. Bizde nasıl faydamız olabilir diye düşündük? Kulüp olarak çocuklarımıza yönelik ücretsiz spor okulları açtık ve çok başarılı olduk.  Binin üzerinde bir katılım var. Amacımız kurslara hem devam edip hem de buradan yetenekli çocuklarımızı ligde lisans çıkartarak mücadele etmesini sağlamak. Bütün büyüklerimiz ve yetkilileri kulübümüze destek olmasını istiyoruz.Bakırköy Belediyesi spor salonları kullanmamız için iki saat alabiliyoruz. Bunu da mücadele sonucunda aldık.” dedi.

Kartaltepe Spor Kulübü Başkanı Ataner Orkunoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı organizasyona; Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu temsilen danışmanı Mehmet Akyüz, İş Adamları Derneği Başkanı Salim Yılmaz, Ak Parti İlçe Yöneticisi Mehmet Yetkinağaç, Ak Parti Meclis Üyesi Servet Toroman, MHP İlçe Başkanı Turgut İnan’ı temsilen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Çiftçi, İYİ Parti İlçe Yöneticisi Alper İnanç, Osmaniye Muhtarı Serdar Uzunoğlu, Cevizlik Muhtarı Hülya Özdemir, Yeni Mahalle Muhtarı Nihat Şahin, Bakırköy Amatör Kulüpler Birliği Başkanı İbrahim Mamati, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.SÜLEYMAN ÇAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183