Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu haberler gelecek sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

Kartal’da Cumhuriyet Basketbol Turnuvası

Cumhuriyet’in 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen turnuvaya büyükler ve gençler olmak üzere 2 kategoride toplam 21 takım katıldı. Kıyasıya geçen mücadelelerin ardından birinci olan takımlar kupa ve madalyanın yanı sıra hediye çekiyle ödüllendirildi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, turnuvaya katılan sporcularla bir araya gelerek hem başarılar diledi, hem de basket atışı yaptı.

YÜKSEL’DEN BASKET ATIŞI

Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Kartal Özgürlük Parkı’nda düzenlenen basketbol turnuvası katılımcılar kadar izleyenler tarafından da coşkulu tezahüratla gerçekleştirildi. Takımların 3’er oyuncu ve tek pota ile oynadıkları 3x3 Basketbol Turnuvası gençler ve büyükler olmak üzere 2 kategoride düzenlendi. Turnuvaya her kategoriden toplam 21 takım katılarak ter döktü. Turnuvada mücadele eden sporcularla buluşan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, sahada gençlerle birlikte basket atışı da yaptı. Kartal’da spora ve sporcuya daima destek olduklarını belirterek sportif faaliyetlerin devam edeceğini söyledi. Karşılaşmanın başlama vuruşunu yapan Yüksel, tüm sporculara başarılar diledi.

TURNUVAYI KAZANANLARA KUPA VE MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ

Sabah saat 10:00’da başlayan turnuva saat 16.00 sıralarında sona erdi ve gençler kategorisinde “Ciğersizler”, büyükler kategorisinde ise “Balkan 3x3” takımları rakiplerini yenerek birinci oldu. Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürü Arda Savaş tarafından madalya ve kupanın yanı sıra hediye çekiyle ödüllendirilen şampiyon takımlar sevinçlerini arkadaşlarıyla paylaştı. Turnuvada 2. ve 3. olan takımlara da kupa ve madalyaları takdim edildi. Turnuva sırasında sporcuların su, havlu, yiyecek ve forma gibi ihtiyaçları da Kartal Belediyesi tarafından temin edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183