Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Kartal'da Komşu İletişim Saha Hareketi 20 Bin Haneye Ulaştı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in ulaşılabilir belediyecilik anlayışı doğrultusunda yaklaşık bir ay önce öncülüğünü gerçekleştirerek başlattığı proje kapsamında devam eden ev ziyaretlerinde ekipler, pandemi kuralları çerçevesinde vatandaşlarla yüz yüze görüşerek şikâyet ve taleplerini tek tek kayıt altına alıyor.

Kartal’a, her bir bireyinin görüş, öneri ve şikâyetleri alınarak artı değer kazandırılmasının amaçlandığı saha hareketi ile şimdiye kadar Yalı, Yunus, Topselvi ve Yakacık Yeni Mahallelerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler son olarak Gümüşpınar Mahallesi'nde ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Gökhan Yüksel’in de sık sık katıldığı ev ziyaretlerinde anket çalışmasının ardından hane halkına hijyen kitlerini teslim ediyor.


"Yüz Yüze İletişime Önem Veriyoruz"

Çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Gökhan Yüksel, “Komşularımız, Kartal Belediyesi'ne istedikleri her platformdan kolaylıkla zaman engeli olmadan ulaşabiliyor. Ancak biz yüz yüze iletişime de büyük önem veriyoruz. Komşularımızın istek ve şikâyetleri ile ilgili daha fazla veri toplayarak daha isabetli ve hızlı hizmet vermek adına Komşu İletişim Merkezi Saha Ekibi ile saha ziyaretlerini başlattık. Bir aylık bir sürede 20 binden fazla haneye ulaştık ve çok değerli geri bildirimler topladık. Bu anlamda gerçekleştireceğimiz yeni hizmetlerde bu görüşlerin de büyük katkısı olacaktır." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183