Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Kahramanlarımızın ruhlarının şad olması için dua etti.

Milletin şanlı bir destan yazarak karşı durduğu FETÖ terör örgütünün hain darbe girişiminin 5. yılında, aziz şehitlerimiz unutulmadı. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Sultangazi de şehitlerimize vefasını gösterdi. 

Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu ile beraberindekiler Edirnekapı Şehitliği’ne defnedilen şehit Erhan Dündar, Cebeci Mezarlığı’na defnedilen şehit Hikmet Baysal ve Habipler Yeşil Yayla Mezarlığı’na defnedilen şehit Vedat Barceğci’nin kabirlerini ziyaret ederek dua etti. 

Kaymakam Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu ayrıca 15 Temmuz şehitlerinin şehit yakınları ile sohbet ederek acılarını paylaştı. 

Kaymakam Kalkar, Başkan Dursun ve İlçe Başkanı Yiğitoğlu daha sonra öğle namazı öncesi İlçe Müftülüğü tarafından Sultangazi Merkez Camisi’nde düzenlenen 15 Temmuz Mevlidi’ne katılarak vatandaşlarla birlikte tüm şehitlerimiz için dua etti.  

KAHRAMANLAR YURDU YAŞATMAK İÇİN CANLARINI VERİR 

Hain darbe girişimine canları pahasına direnen 15 Temmuz şehitlerine minnettarlık ve vefa duyduklarını belirten Av. Abdurrahman Dursun,  “Kahramanlar yurdu yaşatmak için canlarını verir. Aziz şehitlerimiz de 15 Temmuz gecesi vatanın ve milletin selameti için canlarını düşünmeden feda etmiştir. 15 Temmuz, bu açıdan yakın tarihimizin en şanlı direnişi, bir milletin ayağa kalkarak kahramanlık destanı yazdığı gündür. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim tüm şehitlerimizin mekânını cennet eylesin” dedi. 


 

SULTANGAZİ, 15 TEMMUZ’U UNUTMUYOR 

15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması için yurt genelinde etkinlikler devam ederken, Sultangazi’de de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı Demokrasi Nöbetine ev sahipliği yapacak. Gece boyu devam edecek nöbette, vatandaşlara çeşitli ikramlar da yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183