Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi Son dakika son dakika haber haberler

Bu haber kez okundu.

Kadına şiddete karşı mücadele günü unutulmadı

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle DEVA Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı şiddet ile mücadele eğitimi düzenledi. Bakırköy’de gerçekleşen, kadına ve erkeğe şiddetin konuşulduğu eğitimde hukuk ve psikolojik şiddetlerin boyutları gözler önüne serildi. Eğitimin sonunda ise fiilen veya sözlü şiddete maruz kalanların neler yapması gerektiği maddeler halinde anlatıldı.

ÜCRETSİZ AVUKAT DESTEĞİ

Deva Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Besna Gündem, şiddetin hukuksal  boyutlarına değinirken Psikiyatrist Ayşe Kocak ise toplum üzerinde şiddetin psikolojik etkilerini anlattı. Deva Partisi İlçe Adalet ve Hukuk işleri Başkanı Av. Mehmet Salih Karabayır ise şiddete maruz kalanların neler yapması gerektiğini maddeler halinde anlattı. DEVA Partisi’nin il ve ilçe merkezlerindeki gönüllü hukukçular şiddete maruz kalanlara ücretsiz avukat desteği sağlıyor.

Deva Partisi Bakırköy İlçe Başkanı Gökhan Yılmazer’in ev sahibi olduğu etkinlikte; Doktor Mehmet Görgülü, Bakırköylüler Derneği Üyeleri Nalan Dilaver ve Fikret Dilaver katıldı. Eğitimde konuşmacı olarak yer alanlar ise Deva Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Besna Gündem, Deva Partisi İlçe Adalet ve Hukuk işleri Başkanı Av. Mehmet Salih Karabayır, Psikiyatrist Ayşe Kocak oldu.SÜLEYMAN ÇAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183