Öne Çıkanlar ezgi dış cephe boyamaları yan fülüt bulut halay

Bu haber kez okundu.

Japonya Başbakanı 'Super Mario' oldu

Rio'da olimpiyatların sonun gelinirken düzenlenen törenle olimpiyat bayrağı Rio'dan Tokyo'ya geçti. Japonya'da düzenlenen törende Başbakan Shinzo Abe'nin 'Super Mario' kostümüyle yer alması gösterilere renkli bir hava kattı.

BAYRAĞI TOKYA DEVRALDI

Rio 2016'da heyecan dün gece düzenlenen kapanış seremonisiyle sona erdi. Rio 2016'nın dün gece sona ermesinin ardından bayrağı Tokyo 2020 devraldı.

Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Paes, olimpiyat bayrağını Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach'a teslim etti. Bach ise bayrağı 2020 Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapacak Japonya'nın başkenti Tokyo'nun valisi Yuriko Koike'ye devretti. Devir töreninden sonra Japonya'nın milli marşı çalındı ve Japonya gösterisini sundu.

BAŞBAKAN ABE 'MARİO' OLDU

Uzak Doğu ülkesinin düzenlediği gösteride Japon kültüründen birçok esinlenme vardı. Bunlardan birisi de; bir Japon firmasının ürettiği 'Super Mario' oldu. Mario'nun kostumüyle sahneye çıkan Başbakan Shinzo Abe, sporseverlere unutulmaz bir sürpriz yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183