Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol

Bu haber kez okundu.

İSTAD ERMENİSTAN’I KINADI

 Geçtiğimiz gün Azerbaycan sınır bölgesinde Ermenistan silahlı küvetleri tarafından açılan ateş sunucu biri çocuk biri de yetişkin olmak üzere iki kişi şehit edilmiştir.

Konu ile ilgili açıklama yapan İSTAD genel başkanı Sefer KARAKOYUNLU”Bölgemizin barış ve istikrara ihtiyacı olduğu bir dönemde Ermenistan ateşle oynuyor.  Yılardır bölgede taciz atışları ile Azerbaycan’ı yıldırmaya çalışan Ermeniler bir caniliğe daha imza attılar. 5 Temmuz 2017 tarihinde Ermenistan ordusu akşam saatlerinde Fuzuli nin Alhanlı köyüne 82 ve 120 milimetrelik havan toplarıyla ateş etmiş, ateş sonucu köy sakinlerinden 2 yaşındaki Zehra Guliyeva ve 50 yaşındaki bir kadını hayatını kaybetmiş bir kişide ağır yaralanmıştır.  Herkes şunu iyi bilmelidir ki, masum sivillerin katledilmesinde ve gerçekleştirilen bu kanlı provokasyon eyleminin sorumlusu hiç kuşkusuz Ermenistan dır. Aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda babasının mezarını ziyarete giden iki Azerbaycan vatandaşı tutuklanmış Ermenistan zindanlarında esir tutulmaktadır. Dünyanın gözü önünde Azerbaycan’ın yüzde 20 toprakları işgal edilmiş bir milyondan fazla inanımız göçe zorlanmış ve her fırsatta Azerbaycan tahrik edilmektedir. Türk milletinin sabrı taşmak üzeredir. Ermenistan’ı ve bu haksızlığa çanak tutan karanlık güruhlar şiddetle kınıyoruz..

Bunu bilmelilerdir Türk milleti olarak Azerbaycan’ın yanındayız Türk milletinin sabrı tükenmek üzeridir. Bölgeye barış ve istikrarın gelmesi için Ermenistan işgal etmiş olduğu toprakları derhal terk etmelidir “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183