Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

İETT otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı

 Üsküdar'da İETT otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.
Kaza saat 07.30 sıralarında Üsküdar Sahilyolu Paşalimanı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Batuhan Reçber'in kullandığı 34 FK 0556 plakalı otomobil ile Harun Usta'nın kullandığı 34 TN 2222 plakalı İETT otobüsü bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı.
Ortalık savaş alanına döndü
Kaza nedeniyle ortalık bir anda savaş alanına döndü. Kazanın şiddetiyle otomobil sürücüsü ve yanındaki bir kişi araçta sıkıştı. Otobüste bulunan yolcular ise kazayı yara almadan atlattı. Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobildeki, yaralılara müdahale etti.
İlk olarak otomobilden çıkarılan sürücü Batuhan Reçber sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Otomobilde bulunan 18 yaşındaki Bilnur Yılmaz itfaiye ve sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatın kaybetti. Yılmaz'ın cansız bedeni araçtan çıkarılarak ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183