Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Fuat Avni’den şok 1 Mayıs iddiası!

 Twitter fenomeni Fuat Avni yine çok konuşulacak iddialarda bulundu. Bugünkü 1 Mayıs kutlamaları ile ilgili yazan Fuat Avni “1977′dekinden kanlı olacak. Selami Altınok emir verdi, binlerce gözaltı olacak” diye yazdı.

İşte Fuat Avni’nin “inşallah gerçek çıkmaz” diyeceğiniz 1 Mayıs iddiaları;

“Kafasındaki proje başarıya ulaşırsa, yarınki 1 Mayıs gösterileri 1977′kinden kanlı olacak. Seçim öncesi mağduriyet, korku, güvensizlik ortamı oluşturarak, kaybettiği oyları kazanmak istiyor. Polis, örgütlerin yoğun olduğu bölgelerde ağır ve orantısız müdahalelerde bulunacak. MİT’in kirli adamları, polisin müdahalesine zemin hazırlayacak provokasyonlar düzenliyor. Operasyonu Ala yönetiyor. Ağrı Valisi’ne verdiği talimatların benzerini İstanbul Valisi ve Emniyet Müdürü’ne de verdi. Selami Altınok aldığı talimatları ilçe emniyet müdürlerine iletti. ‘Göstericilere nefes aldırmayın, en az 2-3 bin gözaltı istiyorum’ dedi. Devlet eliyle kriz çıkarılıp, suç muhalefete ve paralele atılacak. Zift Medyası’nın haber ve manşetleri hazır. Kaos ortamı bahane edilerek iç güvenlik paketiyle verilen yetkiler kullanılacak. Ülkede tam bir sivil darbe havası oluşacak. Ekonomideki kötü gidişin oylarını düşürdüğünü bilen …. , seçimi kadar tek gündemin güvenlik konuları olmasını istiyor. Her şeye rağmen oylarını istediği seviyeye yükseltemezse …., seçimi tehir ettirecek planları devreye sokacak. Sonu yaklaştıkça zulmü artıyor. Attığı her adımla saltanatı biraz daha yıkılıyor. Az kaldı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183