Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece Büyükçekmece Belediyesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız

Bu haber kez okundu.

Eyüpsultan’da Berat Kandili’nde lokma ve pilav ikramı

Berat Kandili’ni, Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde idrak etmek için Eyüp Sultan Meydanı’na gelen vatandaşlara akşam namazı sonrası tavuklu pilav ve ayran ikram edildi. Eyüp Sultan Meydanı’nda yapılan etli pilav ikramının haricinde ilçe genelinde farklı noktalarda lokma ve kandil simidi ikramları oldu. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de ikramların yapıldığı noktaları ziyaret ederek vatandaşlara pilav ve lokma ikramında bulundu, kandillerini kutladı.

VATANDAŞLARA LOKMA İKRAM EDİLDİ

İkindi namazı sonrası ise Silahtarağa Mahallesi Yeniyol Camii, Sakarya Mahallesi Şerefiye Camii önü, Alibeyköy Meydan, Yeşilpınar Mahallesi Hz. Ali Camii, Akşemsettin Mahallesi Cengiz Topel 4 yol ağzı ve Karadolap Mahallesi Nene Hatun Camii'nde vatandaşlara lokma ve kandil simidi ikramı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183