Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Esra Ezmeci yeni Kararı Ben Veririm ile en çok satan isim oldu!

 Yer aldığı programlarda verdiği bilgilerle dikkat çeken ve birçok konuda insanları bilinçlendiren Esra Ezmeci, ilk olarak 2018 yılında Süt Lekesi ile okuyucularının karşısına çıkmıştı. Geçen seene ise Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir'i yazmıştı. İki ktapta da elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Ezmeci, son kitabında da zirveye oturdu.



Listenin 1 numarası oldu

Kitap denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan D&R'ın geçen ay en çok satanlar listesinde birinciliği elde eden Esra Ezmeci, Kararı Ben Veririm ile muhteşem bir başlangıca imza attı. Ayrıca Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir de üçüncü basamağa yükseldi.

Kararı Ben Veririm arka kapağından

Her yeni ilişki temiz bir defterdir. Yaşadıkça yepyeni bir hikâyenin yazılıyor olduğunu bile düşünürsünüz. Ancak sonra bir de bakarsınız ki defter aslında boş değil...

Çocukluk anıları, travmalar, eski ilişkilerin yaraları, paternler, inançlar, kalıplar, alışkanlıklar, takıntılar, korkular, endişeler, beklentiler, kompleksler ve daha neler neler...

İşte tam da bu noktada karışır işler.

Çünkü artık ilişki sizden emek ister. Üstelik de en çok kendinize emek veriyor olmanızı ister. Hiçbir ilişki, akıntıya kapılıp gitmek değildir, kürekleri güvenle elde tutmaya devam etmektir.

Ne isteyip ne istemediğinizin kararını kendiniz veremediğiniz sürece yaşanan şey bir sürüncemeden fazlası sayılmaz.

Unutmayın ki kimse sizi mutsuz edemez, ancak siz buna izin verirsiniz. O halde mutsuzluktan yakınmayı bırakın. Hayatınızda neyin olmasına, neyin olmamasına sebep olduğunuz gerçeğine uyanın.

İlişkisini yöneten, hayatını da yönetir kuşkusuz. Ancak bunun için kim olduğunuzla yüzleşmelisinizdir önce...


Nasıl mı?


Tabii ki bir karar vererek...

Bu kitabı okumakla kalmayıp Uzman Psikolog Esra Ezmeci’nin sayısız danışmanlık hizmetinden sonra incelikle üzerinde durup çalışarak sistematikleştirdiği önerilerini uygulamaya da karar verdiğinizde, hayatınızda gerçek bir temiz sayfa açabildiğinizi deneyimleyeceksiniz.



Esra Ezmeci kimdir?

1 Ağustos 1986'da dünyaya geldi. 34 yaşındadır. Birçok önemli hastahanede çalıştıktan sonra şu anda Ulus'taki özel muayenesinde hastalarına bakıyor. Daha önce pek çok televizyon programında yer aldı ve terapiler yaptı. Olaylara psikolog gözü ile bakarak daha farklı bakış açıları geliştirdi. Süt Lekesi ve Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir isimli iki kitabı bulunuyor. İki eserle de çok satanlar listesine girmeyi başardı. 2020'de ise Kararı Ben Veririm'i yazdı. Hürriyet gazetesinde de yazarlık yapmaktadır. Haliç Üniversitesi'nde lisans ve yüksek lisans eğitimini 1.likle tamamlamdı. Şu anda da Üsküdar Üniversitesi'nde adli bilimler doktorasını yapıyor. Daha önce 6 yıl Balıklı Rum Hastanesi Bağımlılık ve Psikiyatri servisinde çalıştı. Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Esra Ezmeci bilişsel davranış terapisi, bağımlılık terapisi, aile/çift terapisi ve şema terapi üzerine çeşitli eğitimler aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183