Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran GÜNDEM jüri

Bu haber kez okundu.

“ESNAFIMIZ BİZE EVİNİ EMANET ETTİ”

Genel kurulda rakipsiz olarak giren mevcut Başkan Nuray Koçer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına tekrar seçildi. Mart 2014'te zorlu bir seçim maratonundan galip çıkarak Silivri'deki esnaf ve sanatkârların başkanı olmaya hak kazanan Koçer, üçüncü dönem için yeniden başkan seçilerek göreve devam yetkisi kazandı.

 “ESNAF VE SANATKÂRLARIMIZ İÇİN VARIZ”

Esnaflara her zaman çözüm odaklı yaklaşım içinde olduklarını belirten Nuray Koçer, “Ayrımız gayrımız yok. İyi günde de kötü günde de hep beraberiz. Tüm sıkıntıların üstesinden birlikte gelip, dayanışma ve birlik içinde sorunları çözmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz esnaf ve sanatkârlarımız için varız. Var olma sebebimizi de kimi temsil ettiğimizi de hiç unutmuyoruz, bu sorumluluk içinde her adımımızı üyelerimizi düşünerek atıyoruz” dedi.

“ESNAFIMIZ BİZE EVİNİ EMANET ETTİ”

Koçer konuşmasına şöyle devam etti: “İster teşekkür ister derdini anlatmak için odamıza gelen herkes bize kolaylıkla ulaşmıştır. İyi günde, kötü günde, hayırlı işlerinde, dar vakitlerinde kimsenin yüzüne kapımız kapanmamıştır. Zor bir dönemden geçiyoruz ama dayanışma ve çalışkanlıkla her türlü musibetin hakkından geleceğiz inşallah. Esnafımız bize evini emanet etti. Bizde bu evin bekçiliğini yapacağız. Alnımız ak, başımız dik olarak yolumuza devam edeceğiz.”

Toplantıya katılan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeniden başkan seçilen Nuray Koçer ve yönetimini tebrik etti.

“AHİ EVRAN’IN EMANETİNİ TAŞIYORSUNUZ”

Birlik ve beraberliğe dikkat çeken Belediye Başkanı Yılmaz, “Türk Milleti onlarca devlet kurmuş, devlet geleneğini en iyi bilen toplumlardan, milletlerden birisidir. Türk devletlerinin binlerce yıl önce bile Anadolu’da kurmuş olduğu sivil toplum örgütleri var. Bunlardan en önemlisi Anadolu’da esnafı, sanatkârı, dayanışmayı, yardımlaşmayı, birliği, kardeşliği önceleyen ve bu şekilde kurulmuş olan Ahi Evran Teşkilatı. İşte bu gün sizler o teşkilatın, Ahi Evran’ın devamısınız. Onun emanetini taşıyanlarsınız. Silivri Belediyesi olarak her zaman esnafımızın, sanatkârımızın yanında oldum, olmaya devam edeceğim.” dedi.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a destekleri için teşekkür plaketi takdiminde bulundu. SENAY GÜNCAVAR / KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183