Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Petrol YGS 13 Bin Kişi CHP Adalar Belediye Başkan

Bu haber kez okundu.

EMITT 25’inci kez kapılarını Büyükçekmece’de açtı

TÜYAP Palas Otel’de düzenlenen açılış töreninde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve turizm sektörünün temsilcilerinin konuşmalarının ardından açılış kurdelesini kesildi.

STANTLARI ZİYARET ETTİLER

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan EMITT fuarına pandemi nedeniyle 2 yıl ara verilmişti. Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası EMITT Fuarı’nın açılış törenine katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte fuara katılan yerel yönetimler ve turizm firmalarının stantlarını ziyaret etti.

“KÜLTÜR VE TURİZM HAYATIMIZA ZENGİNLİK KATIYOR”

Yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi Büyükçekmece’de ağırlamanın mutluluk verici olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “EMITT Turizm Fuarı, dünyanın ve ülkemizin dört bir yanından katılımcısı ile kültür ve turizm hayatımıza zenginlik katıyor. Fuar, Türkiye ve İstanbul’un tanıtımı açısından da önemli bir fırsat. Ayrıca ülkemizin dört bir bölgesinden katılan belediyelerimizin bir çatı altında buluşmasını da önemsiyorum. Hem turizm hem de yerel yönetimler açısından güncel gelişmeleri görmek ve üzerinde tartışmak açısından oldukça verimli bir fuar. Yerli ve yabancı ziyaretçileri belediyemizin standında ağırlayarak, projelerimizi ve yürütmekte olduğumuz çalışmalarımızı kendilerine anlatma fırsatını da elde edeceğiz” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183