Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Dostları yalnız bırakmadı

Majör Home Ev Tekstili adlı 2'nci mağazasını Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde açan Karaduman'ı dostları yalnız bırakmadı. Açılışa Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Umut Yenici, Cevizlik Mahalle Muhtarı Hülya Özdemir, Kartaltepe Mahalle Muhtarı Didem Koryürek, Yeni Mahalle Muhtarı Nihat Şahin, duayen tiyatrocu Ferdi Atuner, manken Başar Akıncı, güzellik uzmanı Sewinj İsmayılova, tiyatrocu Otans Kıvanç, gazeteci Hikmet Aydoğan, organizasyoncu Vedat Boztoprak ve menajer Derya Angün katıldı. Ünlülerin fotoğrafçısı Levent Çekiç'in organizatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe Bakırköylüler büyük ilgi gösterdi.


Çok etkilendim

Açılışla ilgili düşüncelerini dile getiren Karaduman, "Biliyorsunuz ki pandemi hepimizi maddi manevi derinden etkiledi. Sahneler durdu, müzisyenler işsiz kaldı. Hatta intihar edenler oldu. Biz ona rağmen her gün sahne alıyoruz. Ama müzik sürekli gelir elde edebileceğiniz bir alan değil. Sahne de aynı şekilde. En ufak bir olayda her şey bitebilir. Pandemi bize bunları hatuırlattı. Bugün 2'nci şubemizi açmış bulunuyoruz. Allah yardımcımız olsun. Beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Gerçek dostlar böyle etkinliklerde belli oluyor. Hep yanımda ve sürprizlere hazırlıklı olun." dedi. Kurdele kesiminden sonra hayranlarının yoğun isteği üzerine İnanç, mini bir konser verdi. Bu mutlu günde arkadaşını yalnız bırakmayan sanatçı Hakan Eser de bir parça seslendirdi. 2 katlı olan Majör Home'da perdeden battaniyeye, kilimden mutfak eşyalarına, bornozdan nevresim takımlarına, yastıktan, halı çeşitlerine kadar birçok ürün bulunuyor. Ayrıca pandemi kurallarına uygun gerçekleşen etkinlikte maskeler sadece fotoğraf çekilirken çıkarıldı ve sosyal mesafe kuralına uyuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183