Öne Çıkanlar ezgi dış cephe boyamaları yan fülüt bulut halay

Bu haber kez okundu.

Devlet baba fatmanuru sevdi

 Konuyu sosyal medya hesabında yayınlayınca çok sayıda insandan biz yapalım diye teklif geldiğini belirten gazeteci Serdar Ünsal,”Hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyorum.İsminin açıklanmasını istemeyen bir devlet görevlisi salıncak yapımını halletti.Ak Parti İl başkanı Ali kemal Ayaz’da salıncak yaptıracağını belirtti.Salıncak yaptırınca Ali Kemal Ayaz bey de bisiklet hediye edecek.,Azerbaycan’ dan arayan iş adamı Volkan Atlas,Rıza Ferecov,Ekber Acar,Tacettin Şimşek,Murat Taşkınsu gibi çok sayıda hayırsever vatandaşa duyarlılıklarından ötürü  teşekkür ederim.Devlet baba Fatmanur kızımızı sevindirmiş mutlu etmiştir.Çünkü evleri köyden uzakta komşuları ve oyun oynayacağı komşu çocukları yok.Şimdi salıncağa binerek mutlu oldu.”dedi.

Çobanlık yapan, inşaatlarda çalışan Baba  Sadullah Çakmaz’da” Kızlarının salıncaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek sayın valimize teşekkür ederim. Çocuğumuz tandıra düşüp yandı.tedavi ettiriyoruz. Maddi durumumuz iyi değil hayırsever insanları yardım etmeye çağırıyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183