Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Denizcilik ve kabotaj bayramı,coşku ile kutlanacak

Bando takımının vereceği konser eşliğinde kürek, kano ve yelken yarışları gibi çeşitli su sporları faaliyetlerine sahne olacak programda, madalya töreni düzenlenerek denize çelenk bırakılacak. 

Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde ilçede ulaşılabilir, erişilebilir ve modern bir anlayışla ‘sporda tesisleşme’ projelerini teker teker hayata geçiren Kartal Belediyesi, profesyonel su sporlarının yapılacağı Dragos Su Sporları Merkezi’ni, geçtiğimiz Haziran ayında vatandaşların hizmetine sundu.

İstanbul’un en güzel sahil şeritlerinden birine sahip olan Kartal’da, her yaştan vatandaşın su sporları yapabilmesine olanak tanıyan merkezde yüzme, yelken ve kano başta olmak üzere birçok su sporları branşlarında vatandaşlara hizmet veriliyor.

Yaz dönemi kayıtlarının tamamen dolduğu su sporları merkezinde kürek eğitimi için 12 yaş ve üzeri, yelken eğitimi için 8 ve 11 yaş arası, kano eğitimi için ise 16 yaş ve üzerindeki vatandaşlar, 3 dönem halinde devam edecek olan kurs eğitimlerine başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183