Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber temsil

Bu haber kez okundu.

Demet Akalın'dan tepki çeken Guidetti mesajı

  Dün akşam Ankara'da son Avrupa ve dünya şampiyonu Sırbistan ile karşı karşıya gelen mili takımımız 2-2'nin devamında oynanan seti iki sayı farkla kaybetti ve turnuvayı ikinci olarak bitirdi. Tüm Türkiye'nin büyük destek vererek izlediği voleybolcularımıza maç sonrasında da ilgi büyüktü. Avrupa ikinciliğinin mimarlarından biri olan Guidetti de taraftarlardan alkış aldı. Ancak Demet Akalın'dan şok bir mesaj geldi.

Akalın Twitter'dan yazdığı mesajda; "Abi koçumuz niye Türk değil? Kaybetmezdik. Yin ede teşekkürler kızlar." ifadelerini kullandı. Bu gönderinin ardından yüzlerce kişi Akalın'a tepki gösterdi ve Guidetti'ye sahip çıktı.

Bilindiği üzere Bahar Toksoy ile evli olan Guidetti, uzun süredir Türkiye'de yaşıyor ve burada çalışıyor. Voleybol severler TRT'nin İtalyan başantrenör hakkında hazırladığı belgeseli de Akalın'a gönderdİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183