Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Van'da önemli açıklamalar

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Bakanı'nın makam aracına ilişkin, "Bize saldırıyorlar. Mercedes bunların yapacağı işin kaynağıymış bir de bedel koyuyorlar. Değeri 1 milyonmuş. Böyle bir şey yok. Dün Diyanet İşleri Başkanımız ile berbaberdik. 'Nedir fiyatı dedim, 330 bin lira' dedi. Bu iftirayı atanların altında Mercedes var. Makama tahsisli araç olmasından daha doğal ne olabailir?" dedi.
HDP Eş Başkanı Demirtaş'ın Kürtçe Kuran meali ile iligli iddialara ilişkin de konuşan Erdoğan, "Birileri benim Kuran'ın Kürtçe mealini sizlerle paylaşmamdan rahatsız oldular, hatta terör destekli olan partinin eş başkanı da 'Bu Diyanet İşleri Başkanlığı'na ait değil, özel vakfın hazırladığı Kuran'dır' dedi. Ve bir kere de 'Bu bir tane basıldı' dedi. Diyanet cevabını verdi. 'Biz 10 bin adet bastırdık, bunu bölgeye gönderiyoruz.Onların rahatsızlığını aslında bizatihi Kuran'ın kendisinden kaynaklandığını biliyorum. Zaten kendileri de bunu açıkça söylüyor." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183