Öne Çıkanlar CHP gündem haber Yerel seçim Büyükçekmece Belediyesi sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

Cerrahpaşa'da rehine krizi: Bir polis içeride bulunanları rehin aldı!

 Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin Psikiyatri kliniğinde yaşanan rehine krizinde polis olduğu belirlenen şahsın başına silah dayamış halde poliklinik odasında beklediği belirtildi. Polisin 'silah taşımak için ehliyeti yoktur' raporu verilmesine rağmen silah taşıdığı öğrenildi.

Polisin hasta muayene katında bulunanları rehin almak istediği, ancak klinikte bulunanların olay yerinden çıkmayı başardıkları belirtiliyor. İntihar edeceğini söyleyerek başına silah dayamış halde bekleyen şahıs için özel harekatçıların operasyon yapacağı bilgisi verildi.


Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri kliniğinde tedavi gören bir polisin içeride bulunanları rehin aldığı öğrenildi.

İstanbul'da bulunan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin Psikiyatri kliniğinde rehine krizi yaşanıyor. Klinikte tedavi gören bir polisin saat 13.00 sularında içeridekileri rehin aldığı bilgisi verildi. Özel harekatçıların bölgeyi abluka altına aldığı öğrenilirken, olay yerine çevik kuvvet ekipleri ve 'akrep' araçlarının da sevk edildiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183