Öne Çıkanlar gündem haber CHP Büyükçekmece Belediyesi bisiklet dikilitaş

Bu haber kez okundu.

Çatalca’ya dev Türk bayrağı

Çatalca Ülkü Ocaklarıtarafından ilçenin en yüksek noktalarından biri olan Kaleiçi Mahallesi Pervanelermevkii altındaki yamacakonumlandırılan Türk bayrağı için düzenlenen açılış töreni Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, ilçe protokolü ve Belediye Başkanı Mesut Üner’in katılımıyla gerçekleştirildi. Çatalca Ülkü Ocakları Başkanı Ergin Örs açılış töreninde yaptığı konuşmasında, Belediye Başkan Mesut Üner’everdiği destek için teşekkür etti.

“ARİF NİHAT ASYA’NIN DOĞDUĞU TOPRAKLARA ŞANLI BAYRAĞIMIZ ÇOK YAKIŞTI”

Üner törende taptığı konuşmasında“Bayrak şairi Arif Nihat Asya’nın doğduğu topraklara şanlı bayrağımız çok yakıştı. Muhteşem ışıklandırmasıyla da hem gece hem de gündüz tüm ihtişamıyla ilçemize muhteşem bir görüntü sağlayan bu kıymetli eserin Çatalca’mıza kazandırılmasında bizlere her türlü destek verme olanağı sağlayan Çatalca Ülkü Ocakları Başkanımız Ergin Örs ve kıymetli yönetimine çok teşekkür ederiz. Bu vesileyle bayrağımız uğruna canını hiçe sayan aziz şehitlerimizi ve Türkiye Cumhuriyeti’mizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Ruhları Şad olsun.’’ dedi.SENAY GÜNCAVAR / KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183