Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi Son dakika son dakika haber haberler

Bu haber kez okundu.

Çatalcalı karateciler başarıya doymuyor

Turnuvada son dört yılın en başarılı takımı seçilen Çatalca Belediyesi Karate Takımı 23 il ve 1200 sporcu içerisinde yine üstün başarılarından söz ettiriyor. Bütün rakiplerini yenerek turnuvada tekrar birinci olan Milli Sporcu Balkan Şampiyonu Hasan Celal Yıldırım, şampiyonaya damgasını vurdu.




Alt yapıdan yetişen minik karatecilerden Osman Burak Keleş ve Mümin Berk Keleş kardeşler bu turnuvada da madalya alarak kürsüde yerlerini korudu. İlk defa Karate Turnuvasına katılan Sadık Gün final yaparak 2. olurken Murat Gezer 3.’lükle Çatalca’nın adını bir kez daha anons ettirdi. Çatalca Belediyesi Karate Takımı’nın gösterdiği başarı turnuvayı izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Her ay düzenlenen İller Arası Sakarya Karate Ligi’ne katılan sporcular, zorlu müsabakalarla geçen 7 ayın sonunda kupalarını alacak.



KARA: HEDEFİMİZ GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLAMAK

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara böylesi büyük spor organizasyonlarında derece yapan sporcuları ve antrenörlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi. Çatalca Belediyesi Karate Takımı’nın yeni şampiyonlar yetiştirmeye devam edeceğini vurgulayan Kara, “Çatalca Belediyesi yıl boyunca her yaş grubuna hitap eden spor dallarında kurs açmaktadır. Spor kurslarına ayrı bir önem veriyoruz. Çocuklarımızı, gençlerimizi spor yapmaya teşvik ediyoruz. Böylece kötü alışkanlıklardan da uzak duruyorlar. Hedefimiz gençleri geleceğe iyi hazırlamaktır. Spora ve sporcuya her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.


Senay BADUR-Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183