Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece’de yeni yıl hediyesi ‘Kervansaray’

120 katılımcının olduğu ve 56 standın kurulduğu yeni yıl ürünleri satış standları Büyükçekmece Kültürpark’ta açıldı. Standların açılışını Büyükçekmece Belediye Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu, Halk Akademisi eğitmen ve kursiyerleri ile birlikte gerçekleştirdi.

STANDLAR YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmenler ve kursiyerler, Tarım Müdürlüğü BÜTKOP(Büyükçekmece Tarım Kooperatifi), Büyükçekmece-Mimaroba Sanat Sokağı katılımcıları, Büyükçekmece Belediyesi Mutfak Akademisi öğrencileri ve Büyükçekmece ailesinin katıldığı el sanatları ve mutfak lezzetlerinden oluşan standlar gelen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Halk Akademisi eğitmen ve kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı hediyelik eşya fuarı 31 Aralık tarihine kadar açık kalacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183