Öne Çıkanlar belediye Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Buse Naz Çakıroğlu'ndan Başkan Yüksel'e ziyaret

Japonya'nın başkenti Tokyo'da,Covid-19 pandemisi nedeniyle bir yıl gecikmeli olarak yapılan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil ederek gümüş madalya kazanan milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, bu mutluluk ve gururu tüm Türkiye’ye yaşattı. Ülkemize madalya kazandıran 25 yaşındaki milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, antrenörü Nazım Yiğit ile birlikte Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i ziyaret etti. Başkan Yüksel, milli sporcu Çakıroğlu ve antrenör Yiğit’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

“HER ZAMAN SPORCU KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kartal'dan çıkan bir sporcunun elde ettiği başarılardan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yüksel, "Yakından tanıdığımız bir arkadaşımızın, kardeşimizin Olimpiyatlarda ülkemizi gururlandırması bizleri ayrıca heyecanlandırdı. Buse Naz örneğinde olduğu gibi Kartal'da sporda başarı hikayelerini çoğaltmak istiyoruz. Bunu sporda tesisleşerek sağlamak istiyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapmalarını istiyoruz. Atalar Mahallesi’nde yepyeni bir spor kompleksini hizmete açtık. Amatör spor kulüplerimize ve ilçe genelindeki okullarımıza desteklerimiz sürüyor. Kartal'da çocuklarımıza ve gençlerimize yeni spor alanları ve yaşam merkezleri açma gayretimiz hep devam edecek. Her zaman sporcu kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183