Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız kurban bayramı Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama! Nasıl Cevap Verdi

Bu haber kez okundu.

Biz 330’u aşarız sen 100'ü bulabilir misin?

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu dün Artvin ve Rize'de düzenlenen mitinglerde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi: Dün Balıkesir'de AK Parti 330'u aşamayacak demiş, bütün meselesi bu. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Biz onu aşarız da sen 100'ü bulabilir misin? Bu millet bize 330'u da verir 400'ü de.

TÜRKİYE'YE YAKIŞMAZ

Kılıçdaroğlu’nun “Suriye’den gelenleri en kısa zamanda ülkelerine geri göndereceğiz” açıklamasına da tepki gösteren Davutoğlu şunları söyledi: Bu söz bana 1944 yılını hatırlattı. Kafkaslar’da yüreği Türkiye aşkıyla dolu Azeriler, Stalin zulmü altındayken, 146 tanesi Aras Nehri'nden Türkiye’ye geldi. Şimdiki Kılıçdaroğlu zihniyetinin ağababası olan İnönü zihniyeti, bu 146 Azeri’yi Ruslar’a teslim etti ve bunlar teslim alındıkları köprüde (Boraltan Köprüsü) şehit edildiler.

NOTER SİYASETİ

Öyle bir acıdır ki bu tarihimizde. Kılıçdaroğlu diyor ki şimdi, ‘Türkmenler’i zalim Esad’a teslim edeceğiz’. Artvinliler, bize sığınan kardeşlerimizi zalimlere vermek bize yakışır mı? Mazlumları, zalimlerin eline teslim etmek Türklüğe yakışır mı? 1944 lekesini üzerimize çalan Kılıçdaroğlu zihniyetine bugün fırsat verir miyiz? İster Kafkaslar’dan, ister Ortadoğu’dan, ister Balkanlar’dan nereden kim gelirse gelsin, mazlumlara bağrımızı açtık, açmaya devam ediyoruz. Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’de dün yaptığı “Hiç merak etmeyin, Ak Parti 330’u aşamaz” açıklamasını da hatırlatan Başbakan Ahmet Davutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: Bu millet bize 330’da verir, 350’de verir, 400 de verir Allah’ın izniyle. Artvin sen 2-0 yap gerisini diğer vilayetlerimize bırak. Siz söz verdiniz mi, sözünüz muteberdir. Kılıçdaroğlu gibi notere gitmezsiniz. Kendisine ve millete güvenmeyenler notere gider. 70’li yıllarda fötr siyaseti vardı, bununki de noter siyaseti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183