Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş Koronavirüs’e Karşı Önlemlerini Alıyor


 Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından açıklanan ve Türkiye’de de tespit edilen Koronavirüs vakası sonrası Beşiktaş Belediyesi de acil eylem planı oluşturdu. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ilgili faaliyetleri yürüten başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya gelerek ilçede yapılması gereken çalışmalara hız verdi. Dezenfekte uygulamaları kapsamında şu ana kadar okullar, camiler, cem evi, kiliseler, belediyeye bağlı birimler, personel servisleri, taksi durakları, ilçe emniyet müdürlüğü karakolu, müzeler, kreşler başta olmak üzere ortak yaşam alanları ilaçlanarak dezenfekte edildi.
Önümüzdeki günlerde de dezenfekte işlemi devam edecek.


Daha önce ‘Yeni Koronavirüs’e karşı vatandaşların bireysel olarak alabileceği tedbirlere yönelik bilgilendirici metinler paylaşan Başkan Rıza Akpolat, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek şu açıklamayı yaptı:
‘’Sevgili Beşiktaşlılar, ilçemizde vatandaşlarımızın sağlığı bizim birinci önceliğimiz. Dünyada Koronavirüs yaygınlaşmaya başladığı andan itibaren önlemlerimizi aldık, kriz masamızı oluşturduk ve ilçemizde bulunan okullarımızı ibadethanelerimizi yani risk oluşturacak bütün alanları dezenfekte etmeye ve temizlemeye başladık. Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalarımız ve farkındalık çalışmalarımız devam edecek. Çok kısa bir zaman içerisinde Beşiktaşımızda risk oluşturacak bütün alanları dezenfekte etmiş olacağız. Kaygılarınızı biliyoruz, kaygılarınızın farkındayız. Bütün vatandaşlarımızla el birliği içerisinde, dayanışma duygusuyla beraber bu krizi hep beraber aşacağız.’’


ÇANAKKALE GEZİSİ TEDBİR AMAÇLI ERTELENDİ

Öte yandan Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümü nedeniyle 14-15-16 Mart tarihlerinde Çanakkale’ye günübirlik gezi düzenleyecek olan Beşiktaş Belediyesi Koronavirüs (Kovid-19 ) nedeniyle tedbir amaçlı Çanakkale gezisini ileri bir tarihe erteleme kararı aldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183