Öne Çıkanlar Klima Kullanımına Dikkat! kuran-ı kerim Kimileri kaybettik demekten hoşlanmıyor ama... kurban bayramı Kartal mağazası

Bu haber kez okundu.

Başkan Üner “Çocuklar Yarınlarımıza Olan Umudumuz”

Mahallelerde çocuk parkları yapan, atıl durumdaki alanları çocukların aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri yaşam alanları haline getiren Başkan Mesut Üner, Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi’nin minik öğrencileri için de önce kreşi baştan sona yenileyecek tadilat çalışmaları yaptı ve ardından çocukların vazgeçilmezi oyun parkı hazırlayarak çocuklara armağan etti.

“ÇOCUKLARIMIZ HEP GÜLSÜN”

“Çocuklarımızın hep güldüğü, mutlu olduğu bir Çatalca için çalışıyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz. Çünkü çocuklarımızın mutluluğu hepimizin mutluluğu, yarınlarımıza olan umudumuzdur. Okullar kapalıyken tüm tadilatlarını yaparak minik öğrencilerimiz için hazır hale getirdiğimiz Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi’mize, rengârenk salıncakların, tahterevalli ve kaydırakların yer aldığı, sevgili çocuklarımızın neşeyle oynayabilecekleri bir de oyun alanı yaptık. Çocuklarımızı hayallerine kavuşturmak, mutlulukları için çalışmak bizim en öncelikli, en önemli ve en değerli hizmetimizdir. Geleceğimiz olan çocuklarımız için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer veren Başkan Üner’in hazırlattığı park çocuklar tarafından sevinçle karşılandı.

 Cıvıl cıvıl sesleriyle neşe içinde oynayan minikler bu sevincine tanık olan veliler Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini iletti.

Senay GÜNCAVAR-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183