Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Başakşehir’de göz göre göre imar ihlali

Başakşehir’in yeni yerleşim mahallelerinden biri olan Altınşehir Mahallesi'nde  uygulanan imar planına aykırı bina yapan vatandaşa tepkiler geldi. “ Bu torpil kimden” sözleriyle eleştirilen söz konu yapı Altınşehir Mahallesi Gümüşlü Sokak'da bulunuyor. Gümüşlü sokağa paralel alt ve üst sokaklarda görülen yapılar her ne kadar bir düzen sergilese de, fotoğrafta da görüldüğü gibi bu bina 2 kat fazla çıkarak imar kuralını ihlal ettiği ve dolayısıyla aynı zamanda çirkin bir görüntünün sergilenmesine de neden olduğu görülmektedir. Başakşehir Belediyesi'ne seslenen Mahalle sakinleri, bu binaya neden ve nasıl göz yumulduğunu sordular. Mahalle sakinleri, bölgemizde çok nizami bir imar planı uyulanırken, bu ve buna benzer bazı binalar imar planınını yok sayarak çirkin görüntülere neden olmaktadırlar “ diyerek bu tür kaçak yapılara izin verilmemesini istediler.

Kent Yaşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183