Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Bahçelievler'e duble metro

 1994 öncesinde su ve çöp sorununu çözemeyen bir İstanbul’dan 15 milyon nüfusuna rağmen bu sorunları yaşamayan bir İstanbul’a gelindiğine dikkat çeken Topbaş şunları söyledi:

430 KİLOMETRELİK METRO

“Bugüne kadar 68 buçuk katrilyon yatırım yaptık. İstanbul’da sadece ulaşım ve alt yapı değil her alanda hizmetleri yapıyoruz. Artık, yolları, kavşakları, alt geçitleri değil metroları konuşuyoruz. Duble yol değil şimdi Bahçelievler için 'duble metro' diyorum. Bakırköy İDO İskelesi’nden Bağcılar Kirazlı’ya gidecek olan metro Bahçelievler’den geçiyor. Ayrıca Ataköy-İkitelli Metrosu için de çalışmaları başlatıyoruz. 2019’a kadar 400 kilometre metro dedik, nasıl yapacaksınız diye sordular şimdi 430 kilometre diyorum, 2019’a geldiğimiz zaman bunun gururunu birlikte yaşayacağız."

KILIÇDAROĞLU’NA ELEŞTİRİ

Topbaş konuşmasında isim vermeden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun vaadlerini de eleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun 4 yıl için yetki istediğini hatırlatan Topbaş, “4 yıl istiyor, çünkü biliyor ki, 4 yılda bütün parayı bitirecek sonra çekip gidecek” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183