Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Ayrılıkçeşme metro istasyonunda bomba alarmı

Kadıköy Ayrılık Çeşmesi metro istasyonunda bırakılan sırt çantası polisi alarma geçirdi. Arılık Çeşmesi metro istasyonuna bırakılan sırt çantasını gören güvenlik görevlileri durumu polise haber verdi.

İhbar üzerine metro istasyonuna gelen polis, önlem aldı. Çantayı bırakan M. Ç. güvenlik kameraları tarafından tesbit edilerek kısa süre sonra Kartal metro istasyonunda gözaltına alındı. Çantanın bulunduğu Kartal yönü seferlere kapatıldı. Bu sırada ise Ayrılık Çeşmesi durağına gelen bomba uzmanları çantayı inceledi. Özel kıyafetlerini giyen uzmanlar, çantayı fünye ile patlattı.

Çalışmalar sırasında metro seferleri yaklaşık yarım saat aksadı. Güvenlik görevlileri ise vatandaşları megafonla uyardı. Fünye ile patlatılan çantanın içerisinden nevresim takımı çıktı. Çantanın boş çıkmasından sonra metro seferleri tekrar normal seyrine döndü.

Olayla ilgili gözaltına alınan M. Ç. 'nin “Çantayı buldum ve oraya bıraktım" dediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183