Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Annesinin etini kemiklerinden ayırdı

Geçtiğimiz gün Küçükçekmece Halkalı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Tuğçe S. annesi Sevilay Palabıyık ile tartıştı. Edinilen bilgilere göre Tuğçe S.’nin ölüm tehditlerinin ardından korkan anne polise ve savcılığa giderek kızından şikayetçi oldu. Annenin şikayeti üzerine Tuğçe S. hakkında uzaklaştırma kararı verildi. Ancak eve dönen Tuğçe S., annesini satırla öldürdü. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede Tuğçe S.’nin annesini başını kesip mutfaktaki bir tencerenin içine koyduğu, daha sonra da tencerenin içini suyla doldurduğu belirlendi. Daha sonra annesinin sol bacağını kestiği, bacağındaki etleri kemiklerinden sıyırıp bir leğenin içine koyduğu ortaya çıktı.

Annesini satırla öldürüp kafatasını tencerenin içinde saklamıştı! Korkunç cinayeti para için işlediği ortaya çıktı

“EVİ ÜSTÜME YAP”

Kan donduran cinayette yeni detaylar ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre 21 Mayıs 2021 tarihinde annesi Sevilay Palabıyık ile tartışan Tuğçe S. annesinin altın bileziklerini, telefonunu aldığı ve evi kendi üzerine yapmaması halinde öldürmekle tehdit ettiği ortaya çıktı.

OLAYDAN İKİ GÜN ÖNCE SATIR VE BIÇAK SATIN ALMIŞ

Cinayetle ilgili bir başka detay ise olaydan iki gün önce ise Tuğçe S'nin satır ve bıçak satın aldığı tespit edilmesi oldu. Bunun üzerine anne Sevilay Palabıyık'ın komşusuna ''Bu kız beni öldürecek, bana duyarlı olun'' dedi. Daha sonra Sevilay Palabıyık'tan haber alamayan komşusu kapıyı çaldı. Kızı Tuğçe S. ise ''Annem tatilde'' dedi. Ancak şüpheleri artan komşu, ikinci sefer kapıyı çaldı ve şüphelenerek polise ihbarda bulundu.

İTİRAF ETTİ

Öte yandan Tuğçe S. ilk ifadesinde, annesiyle olay saati tartıştığını, annesinin kendisine bıçak çektiğini, elindeki bıçağı alarak cinayeti gerçekleştirdiğini itiraf ettiği öğrenildi. KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183