Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

Altın Kız Hamide, Tokyo Olimpiyatları’na evde hazırlanıyor

 

Katıldıkları her turnuvadan dereceyle dönen ve bu yüzden “Altın Kızlar” lakabını alan Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm takımı kadın sporcuları da koronavirüs tehlikesi nedeniyle herkes gibi evlerine kapandı. Başarılarıyla Tokyo Olimpiyatları’na katılma hakkı kazanan ve bir ay öncesine kadar haftanın 6 günü antrenman yapan Hamide Doğangün, evde kaldığı günleri fırsata çevirdi. Hamide, antrenör Ömer Cantay’ın koordinesinde yaptığı çalışmalarla 2021 yılına ertelenen Tokyo Olimpiyatları’na hazırlanıyor. Cantay, her gün görüntülü görüşme yaptığı Hamide’ye yönlendirmeler de bulunuyor. 

Evlerini spor salonuna çevirdiler

Öte yandan Altın Kızlar grubunun diğer sporcuları olan Nurşah Usta ve Zeynep Acet de evlerini spor salonuna dönüştürdü. Milli sporcular gün boyu antrenman yaparak formlarını korumaya çalışıyorlar. Cantay ve ekibi ders arasında ise telefon üzerinden görüntülü olarak birbirleriyle şakalaşarak keyifli zaman geçiriyorlar. Sporcular virüs tehlikesi geçtikten sonra tekrar sahalara dönmeyi ve yeniden madalyalar kazanmayı hayal ediyorlar. 

Çalışmalarımız aralıksız devam ettiriyoruz

Bu zor günlerde arkadaşlarıyla birbirlerine destek olduklarını söyleyen milli sporcu Hamide Doğangün, “Uluslararası düzeyde bir salgın var. Bu yüzden salonlar kapandı biz de evlerimize girdik. Ancak bu durum bizim spor yapmamıza engel olmadı. Aynı ekip uzaktan da olsa ortak bir çalışmayla olimpiyatlara hazırlanıyoruz. Çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz” dedi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da salgına rağmen evde boş oturmayıp spor yapan, ter döken sporcuları tebrik ederek katılacakları şampiyonalarda başarılar diledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183