Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Akgün Hotel İstanbul’un yeni genel müdürü Erhan Çakay oldu

Sektörün sevilen isimlerinden Çakay, Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED)’de yönetimde bulundu, Dünya Otelciler Birliği (İH&RA)’da görev aldı. Skal üyeliği devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda on yılı aşkın süre TÜROB’un Genel Sekreterliği görevini ve ardından disiplin kurulu başkanlığı yapan Çakay, meslek örgütlerinde üst düzey görevler almayı sürdürüyor. İstanbul Üniversitesi Turizm Bölümünde 20 yılı aşkın süredir öğretim üyesi olarak derslere giren Çakay, farklı üniversitelerin davetlisi olarak konferanslara katılıyor, sahip olduğu tecrübesini ve birikimini genç meslektaşlarına aktarıyor. Uludağ Üniversitesi Balıkesir Turizm ve Otelcilik Bölümü mezunu olan Çakay, İngilizce, İspanyolca ve Almanca biliyor.

AKGÜN İSTANBUL HOTEL, DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN MİSAFİRLERİNE HİZMET VERİYOR

Akgün İstanbul Hotel, etrafı surlarla çevrili eski İstanbul’un merkezinde; tarihi Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii, Kariye Müzesi, efsanevi Kapalı Çarşı ile diğer görkemli camii, anıt ve müzelere 2-3 km, Haliç Kongre Merkezi’ne 2 km, Taksim meydanına 5 km, İstanbul Havalimanı’na (IST) 40 km uzaklıktadır. İstanbul’un ilk otelleri arasında bulunan ve yakın zamanda renovasyon geçiren Otel, metro ve otobüs durakları yürüme mesafesindedir. Akgün İstanbul Hotel, 276 oda ve 550 yataktan oluşan kapasitesi, restoranları, barları, Starbucks Cafe, sauna, Türk hamamı, Fin hamamı (buhar banyosu), gym, spa masaj merkezi, 7/24 hizmetinizde olan oda servisi, business center’ın aralarında bulunduğu hizmetiyle, dünyanın dört bir yanından İstanbul’a gelen misafirlerine hizmet vermektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183