Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Akademi Genç Söyleşileri’nde kültür ve sanat konuşuldu

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri şubat ayında da ilgiyle takip ediliyor. Söyleşilerden panellere, seminerlerden konferanslara,  konserlerden tiyatro oyunlarına kadar birçok etkinlik, her yaştan Ümraniyeli sanatseverin beğenisine sunuluyor. Bu etkinlikler kapsamında Araştırmacı-Yazar Bünyamin Yılmaz gençlerle “Kültür Sanat Hayatımız” adlı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Bünyamin Yılmaz, Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen programda gençlere kültür ve sanatın hayattaki yeri ve önemi hakkında bilgi aktardı. Anadolu Ajansı’nda editör olarak görev yapan Yılmaz, gençlere mesleki tecrübelerini aktararak, kültür ve sanat haberlerinin nasıl hazırlanıp, servis edildiğine dair açıklamalarda bulundu. Söyleşiyi ulusal ve uluslararası örnekler üzerinden gerçekleştiren Yılmaz; kalıplara sığdırılamayacak bir hayat yaşandığını belirterek, kültür ve sanattan uzak kalınmaması gerektiğine vurgu yaptı.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183