Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Ağrı Dağı Eteklerinde Çatışma

 

Ağrı Dağı eteklerindeki Pamuk Geçiti'nde çıkan çatışma devam ederken, ulaşıma kapatılan Iğdır-Ağrı karayolunda ise onlarca araç bekletiliyor.

GÖRÜNTÜ ALINDI OPERASYON BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde bir grup PKK'lının Iğdır-Ağrı karayoluna doğru hareket ettikleri tespit edildi.

Iğdır-Doğubayazıt karayolunun 25. kilometresinde bulunduğu yönünde görüntü alan güvenlik güçleri, yolu Iğdır'ın Erhacı ile Doğubayazıt'ın Karabulak köylerinden itibaren ulaşıma kapattı. Bölgeye askeri birlikler sevk edildi.

SICAK ÇATIŞMA SÜRÜYOR

Bölgede çıkan çatışma devam ederken, trafiğe kapatılan yolda ise uzun araç kuyrukları oluştu. Sürücüler, yolun yeniden ulaşıma açılmasını bekliyor. Gazetecilere açıklamada bulunan araç sürücüleri, İran'a gitmek için yük aldıklarını, yolun trafiğe kapatılmasından dolayı beklediklerini söylediler.

OPERASYONA HAVA DESTEĞİ

Bölgeye sevk edilen askerlerle birlikte hava destekli operasyonun devam ettiği öğrenildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183