Öne Çıkanlar Kentsel dönüşüm Kabak çekirdeği Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

ADALET YÜRÜYÜŞÜ 21. GÜNÜNDE

 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde başlatılan tarihi Adalet Yürüyüşü’nde 21. gün geride kaldı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşlar ile birlikte yürüyüşün 21. gün etabını tamamladı. Başkan Altınok Öz, muhabirlerin : ”Kavurucu sıcaklara, yağmurlu havalara rağmen yürüyüşünüzün temposunu hiç düşürmediniz, bunu neye borçlusunuz?” sorusu üzerine gücünü ideolojiden aldığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde Ankara’dan başlatılan ve İstanbul Maltepe Sahili’nde yapılacak miting ile son bulacak olan Adalet Yürüyüşü’nün 21. gününün ilk etabı Kocaeli Körfez ilçesine bağlı Yarımca bölgesinden başladı. On binlerce vatandaşın katıldığı kortej, İzmit şehir merkezinden geçerken halktan büyük ilgi ve tezahürat gördü. D100 karayolunda kilometrelerce uzunluğa ulaşan Adalet Yürüyüşü’nde Körfez ilçe merkezinde verilen molada dinlenme fırsatı bulan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Yürüyüşün 2. etabında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Adalet Yürüyüşü katılımcıları Kocaeli’nin Hereke ilçesine kadar yürüyecek ve burada konaklayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183