Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika son dakika haber haberler Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

2021’de Maltepe Ulaşım Hizmetleri vatandaşın yanındaydı

Maltepe Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yılın son günlerinde de vatandaşların taleplerine yanıt vermeye devam ediyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 2021 yılı gerçekleştirdiği faaliyetlerin özetini paylaştı.

Müdürlük yıl boyunca ilçede bulunan amatör spor kulüpleri, Kaymakamlık, Emniyet İlçe Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü, Sağlık Grup Başkanlığı, engelliler merkezi, dernekler, STK faaliyetleri, sınav için öğrenci ringleri, hasta nakilleri, inanç hizmetleri ve cenaze hizmetleri konularında talepleri karşılayarak vatandaşların ve kurumların ulaşım hizmetleri taleplerini yanıtsız bırakmadı.

3.9 MİLYON KİLOMETRE!

Ulaşım Hizmetleri Müdürü Orhan Akbaba müdürlük olarak sağladıkları hizmetlerin kapsamı hakkında şunları söyledi: ‘’Ulaşım Müdürlüğümüz Maltepe’de 81 vilayetin 49’una yani Türkiye genelinin  %69’na ulaşım hizmetlerini sağladık. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü olarak iç hizmetlerde keşif ve kontrol amaçlı çalışmalar için 208 bin 391 km, ilçe genelinde bulunan resmi kurum ve vatandaşlarımıza hizmet noktasında 12 bin 082 adet sefer sayısıyla 3 milyon 795 bin 509 km hizmet sağladık. Toplamda 4 milyon 3 bin 900 km yani 40 bin km’lik bir sonuçla dünya çevresini 100 kez dolaşmış gibi ulaşım hizmeti vermiş bulunmaktan gurur duyuyoruz’’ dedi.

12 BİN 82 TALEP KARŞILANDI

Maltepe Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 2021 yılı boyunca 12 bin 82 talebi karşıladı.Müdürlük tarafından Marmaris bölgesinde yaşanan yangın felaketinde bölgeye yardım malzemesi ve destek araçları, Kastamonu, Sinop sel bölgesine yardım malzemeleri, Heybeliada’da ki yangına müdahale ve Üniversite sınav günü öğrencilere servis hizmeti sağlandı. Ulaşım Müdürlüğü, 2021 yılında Ulaşım Müdürlüğü tarafından karşılanan taleplerin içerikleri kısaca aşağıdaki gibi sıralandı:

*Amatör spor kulüplerinin 455 talebi karşılandı.

*İl içi cenaze hizmetlerinin 736 talebi karşılandı.

*İl dışı cenaze hizmetlerinin 192 talebi karşılandı.

*Engelli ve hasta nakillerinin 49 talebi karşılandı.

*Derneklerin 55 talebi karşılandı.

*Sivil toplum kuruluşlarının sosyal faaliyetlerinin 174 talebi karşılandı.

*Engelliler merkezinin 1435 talebi karşılandı.

*Kaymakamlık ve Emniyet İlçe Müdürlüğü’nün 1877 talebi karşılandı.

*İl içi Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl dışı Milli Eğitim Müdürlüğünün 36 talebi karşılandı.

*Sağlık grup başkanlığının 4238 talebi karşılandı.

*Sınav için öğrenci ring servislerinin 48 talebi karşılandı.

*İnanç hizmetlerinin 2 talebi karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183