Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Şirket zarar etti, hisse yüzde 300 değer kazandı, büyük ortak satışa geçti

 Borsa İstanbul’da işlem gören Formet Çelik Kapı hissesinde eşine az rastlanır gelişmeler yaşandı. 2018 yılının Mayıs ayında halka açılan Formet Çelik Kapı hissesinde yüzde 9.92 oranında pay sahibi olan Özer Karalar, kurul kaydında olan ancak borsada işlem görmeyen statüde bulunan tüm paylarını satmak için Merkezi Kayıt Kuruluşu’na başvurdu.

Özer Karalar’ın yaptığı başvuruya ilişkin bilgileri Merkezi Kayıt Kuruluşu, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda açıkladı.

Buna göre, Özer Karalar 6 milyon lot hissesini yani şirketteki yüzde 9.92’lik tüm payını borsada satışa konu etmek için Merkezi Kayıt Kuruluşu’na kaydettirdi.

HİSSE 8 AYDA YÜZDE 300 DEĞER KAZANDI

2019 yılı Ocak ayında 1.50 lira seviyelerinde işlem gören Formet Çelik Kapı hissesi 8 aylık sürede 6 liranın üzerinde fiyatlarla işlem görmeye başladı. Böylece hisse kısa sürede yüzde 300’e varan değer kazancı yaşadı.

2 DÖNEMDİR ZARAR EDİYOR ANCAK HİSSE YÜKSELİŞTE!

Hissede sürekli yükseliş yaşanmasına rağmen şirketin bilançosuna bakıldığında ise 2019 yılının ilk çeyreğinde 2.757.264 lira, 2019’un ikinci çeyreğinde ise 2.481.281 lira zarar ettiği görülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183