Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi 13 Bin Kişi YGS Petrol CHP Adalar Belediye Başkan

Bu haber kez okundu.

YAZ KUR’AN KURSU KAYITLARI BAŞLADI

Ümraniye Belediyesi çocukların dini değerlerini doğru şekilde öğrenmesi ve yaz tatilini daha verimli geçirmesi için bu yıl da Yaz Kur’an Kursu düzenliyor. İlçe Müftülüğü ile müşterek düzenlenen kursta öğrencilere; Kur’an-ı Kerim, elifba, adabımuaşeret, akıl ve zekâ oyunları eğitimi verilecek. Kontenjanın sınırlı olduğu kursa en az 1. sınıfı bitirmiş çocuklar ile henüz 8. sınıfa başlamamış yaş aralığındaki çocuklar kabul edilecek. 27 Haziran’da başlayacak olan kursun eğitimleri; Aliya İzzetbegoviç Kültür Merkezi, İnkılap Bilgi Evi, Mahmud Celaleddin Ökten Kültür Merkezi, Mehmet Akif Kültür Merkezi, Necip Fazıl Kültür Merkezi, Prof. Dr. Bekir Topaloğlu Kültür Merkezi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Samiha Ayverdi Bilgi Evi’nde yapılacak.

8 hafta sürecek olan Yaz Kur’an Kursu’nda öğrencilerin sosyalleşmelerine yönelik etkinlik ve kültürel geziler de düzenlenecek.

Kayıt için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

 bit.ly/YazKuranKursu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183