Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kuran Kursu temelini attı

Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi’nde Yaşar Acar Camii’nin yanında 1317 metrekare inşaat alanına sahip olan Yaşar Acar Camii Kuran Kursu projesi hayata geçirldi. Bağcılar Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla hayata geçirilen Yaşar Acar Camii Kuran Kursu’nun temel atma törenine Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve İlçe Müftüsü Celal Büyük katıldı. 230 metrekare oturum alanına kurulan Kuran Kursu, 1 bodrum, zemin ve 3 normal kattan oluşuyor.51 kişi kapasiteli 5 sınıf bulunan yapıda 4 adet dört kişilik, 3 adet üç kişilik olmak üzere; 25 kişi kapasiteli toplam 7 adet yurt odası da var. Bunun yanında 2 adet görevli dairesi, eğitmen odası, spor salonu, 56 kişilik yemekhane, mutfak ve mescit bulunuyor.

ÇAĞIRICI: BURADAN ÜLKESİNE YARARLI NESİLLER YETİŞECEK

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Kaymakam Eldivan, , yeni Kuran kursunun ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunurken çocukların dini en iyi Kuran kurslarında öğrendiğini belirtti.  Çocukların dinini en iyi Kuran kurslarında öğrendiğini söyleyen Çağırıcı ise “Kuran’ı doğru, usulüne uygun öğrenmenin yolu buralardan geçiyor. Ayrıca bu eğitim yuvalarımız küçükten büyüğe halkın dini anlamda bilgilenmesini sağlarken dini konularda halkın ihtiyaçlarına da cevap veriyor. Buradan mezun olan çocuklar sayesinde ülkesine, milletine, dinine bağlı ve yararlı nesiller yetişecek.”ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183