Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Dezavantajlı izcilerden Atatürk ve İzcilik sergisi

Türkiye’nin ilk dezavantajlı izcilik kulübü olma özelliği taşıyan Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Dezavantajlı İzcilik Kulübü ve Eğitim Merkezi yaptığı çalışmalar ile takdir topluot. Daha önce hobi bahçelerinde kendi elleriyle ürettikleri sebze ve meyveler ile gündeme gelen kulüp öğrencileri sanatsal alanda ortaya koydukları eserlerle de hayranlık yaratıyor. İzcilerin Atatürk ve İzcilik konulu açtığı segi büyük ilgi topladı.

“Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır ve Belediye Başkan Danışmanı Reşit Oral ile birlikte hobi bahçesinde meyve ve sebze ekimi yapan izciler daha sonra sergi açılışını gerçekleştirdi. Sergi açılışında konuşan Büyükçekçemece Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır,  izcilerle bu güzel günde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığının vurgusunu yaparak “Atatürk ve İzcilik Sergisi de çok anlamlı ve güzel fotoğraflara ev sahipliği yapmış. Sergide yer alan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izcilerle olan fotoğrafları dikkat çekiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183