Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kurban bayramı kent yaşam gazetesi Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

Bağcılar’da Bin Tablet Dağıtıldı

salgın korona virüs nedeni ile uzaktan eğitimle başlayan dersler bir sorunu da yanında getirmişti. Evlerinde internet bağlantısı ve bilgisayarı olmayan öğrenciler ise bu durumdan olumsuz etkilendi. Derslere katılmakta zorluk çeken ihtiyaç sahibi öğrenciler için Bağcılar Kaymakamlığı, Bağcılar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Bağcılar’dan eğitime tam destek, bir tablet de siz alın, Bağcılar’da EBA’ya ulaşamayan öğrenci kalmasın” sloganıyla ortak bir kampanya başlatıldı. Toplamda 10 bin tablet dağıtılması planlanan kampanya kapsamında Bağcılar’da yaşayan öğrencilere ilk etapta bin adet tablet dağıtıldı.

‘’Elimizi taşın altına koyduk’’

Bağcılar Anafartalar İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen törene; Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, öğrenciler ve veliler katıldı. İmkanı olan herkesi projeye destek olmaya çağıran Kaymakam Eldivan, emeği geçen herkese de teşekkürlerini iletti. Geleceğimiz olan çocukların gelişimi için ellerini taşın altına koyduklarını söyleyen Belediye Başkanı Çağırıcı, “Bağcılar’da eğitime desteğimiz devam ediyor. Bilgisayarı, tableti olmayan öğrenci kalmasın diye bir kampanya başlattık. Bugün burada dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden bir tanesini yaşıyoruz. Bağcılarda tableti olmayan öğrenci kalmayıncaya kadar dağıtımımız devam edecek” dedi.

Kent Yaşam Haber Merkezi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183