HG Trabzon Döner ilk şubesini açtı

YAŞAM

Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Galip Özcan’ın sahibi olduğu HG Trabzon Döner, ilk şubesini İkitelli’de önemli isimlerin katıldığı bir törenle açtı.

Döner severleri cezbedecek güzel bir haberimiz var. İstanbul İkitelli semtinin Bahariye Metro İstasyonu’nun karşısında yeni bir et döner restoranı açıldı. İlk şubenin açıldığı HG Trabzon Döner ziyaretçilerini bekliyor. HG Trabzon Döner sahibi ve Küçükçekmece Belediyesi Başkan Danışmanı Galip Özcan’ın ev sahipliği ile gerçekleşen açılışa; Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, CHP İstanbul Milletvekilleri Özgür Karabat, Turan Aydoğdu ve Küçükçekmece Belediye Başkan Vekili Gökhan Gümüşdağ katıldı. 

ÖZCAN: VATANDAŞLARIMIZA HİZMET EDİYORUZ

HG Trabzon Döner’in kurucusu Galip Özcan, ekonomik düzen içerisinde uygun fiyatlandırmaların olacağını belirtirken, “Vatandaşlarımız için her zaman hizmet vermeye çalışıyoruz. Şu anda isim patenti bize ait inşallah ileride diğer şubeleri açacağız. Sadece döner üzerine ve damağa hitap eden ürünlerimiz var. Küçükçekmeceli hemşerilerimizi buraya bekliyoruz.” dedi. Süleyman Çay/KENT YAŞAM

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.