Çatalca’da Denetimsiz Satışlara Geçit Yok

YAŞAM

Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha rahat ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

 İlçede esnaf ve vatandaşların karşılıklı olarak memnuniyetini önemseyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in verdiği talimatlar doğrultusunda Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazar denetimlerine de ara vermeden devam ediyor.
Perşembe günleri ilçede kurulan Halk Pazarında denetim yapan Zabıta Ekipleri, esnafın en iyi koşullarda hizmet vermesi ve vatandaşların pazar alışverişlerini rahat ve güvenli bir şekilde yapabilmesi için çalışıyor.


“DENETİM LER DEVAM EDECEK”

Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dikkate alarak çözümler üreten Zabıta Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta da gıda pazarında gıdaların sağlıklı olup olmadığı, hijyen şartlarına uyulup uyulmadığını kontrol ederken bu hafta da giyim pazarında fiyat ve etiket kontrolleri ile tezgah denetimlerinde bulundu.
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Zabıta ekiplerinin denetimlerinin hem vatandaşların sağlığı hem de maddi açıdan zarara uğramaması için önemli olduğunu belirterek denetimlerin devam edeceğini belirtti.

Senay GÜNCAVAR BADUR-Kent Yaşam
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.