Annem Babamla Kitap Okuyorum" Projesi

YAŞAM

Iğdır’ın Melekli beldesi Şehit Er Aytekin Arslan ilkokulu 4- A sınıfı öğretmeni Özkan Oğan ,yaptığı "Annem babamla kitap okuyorum" projesi hayata geçirildi

  Okul Müdürü Oktay Maral,Özkan öğretmenimi kutluyorum. Yine güzel bir proje hazırlamış.Öğrencilerimiz doğrunun okuyarak öğrenilebileceğini, sorunların okuyarak çözülebileceğini anlayacaktır.”dedi.

Sınıf öğretmeni Özkan Oğan " ANNEM BABAM İLE OKUYORUM" projesi yaptık. Çocuklar akşamları annesi ve babası ile kitap okuyorlar. Bu proje ile Çocuklar babalarıyla daha fazla zaman geçiriyor. Anne ve babalar çocuklarına zaman ayırmış olurlar. Çocuklar Kitap okumaya teşvik edilmiş oluyor. Bu proje kapsamında sınıf öğretmeni olarak bazı günler bu okuma programına eşlik ederek aileler ile etkileşimi daha daha da arttırıyorum. Hem çocuklar hem de aileler kitap okuma alışkanlığı kazandı.”dedi.

Proje hakkında bilgi veren Oğan, okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerin kitap okuma alışkanlıkları az velilerimiz ise hiç okumuyor. Bu proje ile Çocuğum okusun diyen veli mecburi çocuğu ile kitap okuyor. Çocuklarda baba ve annelerini beraber kitap okumaya zoruluyor. “şeklinde konuştu.








Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.