Kılıçdaroğlu "Benimle misiniz? Diye sordu, "Yanındayım" etiketi gündem oldu.

SİYASET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir kez daha "benimle misiniz?" sorusunu sordu. CHP lideri Kılıçdaroğlu, partililere seslendiği toplantıda "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" ifadelerini kullandı. Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'tan da Kılıçdaroğlu'na "Yanındayım" cevabı geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Yeni yasama yılı öncesi Türkiye Millet Meclisi (TBMM) CHP Grubu, İzmir Seferihisar'da kamp girdi. Dün akşam partililerle akşam yemeğinde bir araya gelen CHP lideri, partililerle yapacağı toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu konuşmasında, "Özgürlük, doğruluk, adalete susamış halka kurtuluşu beraber getireceğiz ama şunu da artık bilme zorundayım. Gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek ya da istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Ama artık karar verin. Beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" dedi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı tartışma konusuyken kamuoyu tarafından en çok tercih edilen adayların başında gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun çağrısına cevap verdi.

Sözleri salonda alkışlanırken, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın" ifadesini kullandı.

ABB Başkanı Yavaş da bir paylaşım yaparak, "Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım" mesajını verdi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.