Şükrü Genç 3. Kez Aday Oldu...

ÖZEL HABER

Sarıyer’deki sivil toplum kuruluşları ve spor kulüplerinin yöneticileri belediye başkanlığı için 3. Kez aday olan CHP’li Şükrü Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından sıcak bir yaklaşımla konuk edilen STK ve spor kulübü yöneticileri yeni dönemde Sarıyer’de gerçekleştirilecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulunup, Başkan Genç’e plaket ve forma hediye ettiler.

Eynesil Dernek Fedarasyonu, Reşitpaşa Spor Kulübü, Sarıyer Kastamonulular Derneği, Sivas Suşehri Esenkaya Derneği,  Ardahanlılar Derneği ve Mesudiyeliler Derneği yöneticileri tarafından gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuklarına sivil toplum kuruluşlarının Sarıyer’deki önemini vurgulayan Genç, “Bizim amacımız yaşamın her alanına dokunmak. Bunu derneklerin, sivil toplum kuruşlarının yardımı olmadan yapamayız. Bizler bu iki dönem boyunca Sarıyer’de faaliyet gösteren kuruluşları çalışmalarımıza ortak ettik. Bundan sonra da bu yolu hep birlikte yürüyeceğiz. Bizim için tek bir doğru var. O da hiç kimseye sen kimsin, sen nereden geldin, hangi partiye oy verdin demeden sağlanacak bir birliktelik” dedi.

Tuncay DAĞLI- Kent Yaşam

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.