Söğütlüçeşme Birlikspor Yeni sezona İddialı hazırlanıyor

ÖZEL HABER

Seni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını sürdüren Küçükçekmece Söğütlüçeşme Birlikspor ’da altyapı takımları top başı yaptı.

 Küçükçekmece İlçesinin son yıllarda altyapıda başarılı kulüplerinden bir olan Söğütlüçeşme Birlikspor ’da altyapı futbol takımları yeni sezon hazırlıklarına başladı. Amaçlarının hem A Takımda hem de altyapılarda zirveye oynayan takımlar oluşturmak olduğunu belirten Söğütlüçeşme Birlikspor Kulüp Başkanı Ercan Demir, "Bu sezon oldukça iddialıyız. 2017-2018 Futbol sezonunda büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz.



2017-2018 futbol sezonu hazırlıkları kapsamında Söğütlüçeşme Birlikspor futbol takımlarının top başı yaptığını kaydeden Kulüp Başkanı Ercan Demir, "Çocuklarımız tatillerini çok iyi geçirdi. Enerjilerini topladılar. Moral motivasyonları da oldukça yerinde. Bu sezon altyapıda çok daha iddialıyız.



Taraftarlarımız gençlerimizi izlerken büyük keyif alacak. Gençlerimiz sayesinde Söğütlüçeşme Birlikspor futbolunun geleceğinin çok parlak olacağına inanıyorum" açıklamalarında bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.